DTX Chiptuning

DTX-logo

HOE WERKT HET?

Specialisme door kennis

Bij DTX chiptuning hanteren we een unieke aanpak om optimale resultaten te bereiken in het tunen van voertuigen. We beschikken over gespecialiseerde software die ervoor zorgt dat elke auto de best mogelijke tuning krijgt. Om zelfs de allernieuwste modellen perfect af te stemmen, investeren we voortdurend in het uitbreiden van onze kennis over autosoftware.

Bij het chiptunen van uw auto doorlopen we zorgvuldige stappen. Allereerst lezen we de gegevens van uw auto uit via een diagnoseaansluiting en voeren we een grondige foutencontrole uit. De software van uw ECU wordt geanalyseerd en onze hoogopgeleide software-experts passen de parameters aan om uw auto een soepelere en zuinigere rijervaring te geven. Met behulp van een vermogensgrafiek bepalen we nauwkeurig of en waar verdere aanpassingen nodig zijn. We blijven uw auto en de software testen tot we het optimale resultaat bereiken.

Chiptuning op maat

Bij DTX chiptuning houden we bij het chiptunen rekening met de specifieke kenmerken en onderdelen van uw auto. Daarnaast stemmen we de tuning af op uw persoonlijke voorkeuren en rijgedrag. Onze aanpak is volledig op maat gemaakt voor elke auto, waardoor we bijwerkingen vermijden die vaak voorkomen bij standaard powerboxen, zoals overmatige rookvorming en een hoger brandstofverbruik.

Door onze werkwijze kunnen we een perfecte balans bieden tussen vermogensverhoging, koppeltoename en brandstofbesparing. Onze chiptuning is beschikbaar voor verschillende merken, zowel met benzine- als dieselmotoren. DTX chiptuning staat garant voor hoogwaardige chiptuning met een sterke nadruk op veiligheid, duurzaamheid en milieubewustheid.